Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura + Avatar] Tirellek

Tirellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: Megadeth

Wysokość: Regulaminowa

Szerokość: Regulaminowa

Napis/y: DrunkenOwl

Kolorystyka:

Dodatkowe informacje od zlecającego: Chciałbym,aby wykorzystana została okładka z którejś płyty Megadethu ewentualnie z Dave Mustaine; ]

Nie wiedząc dlaczego,generator zleceń na "avatara" nie działa,dlatego też chciałbym aby avatar został oparty na tematyce z sygnatury,oczywiście wielkość i szerokość regulaminowa,napis można sobie oszczędzić :) Z góry dziękuję!

Opublikowano

Ogólnie spoko,na bokach wieje pustką,no ale jak najbardziej może być. Jedyne do czego mogę się przyczepić to napis "DrunkenOwl",nie wiem... Jakoś mi nie leży,czy wobec powyższego mógłbym prosić o inną propozycję tego napisu i dorobienie avatara? Z góry dziękuję!: )

No chyba,że ktoś ma inne propozycje..; ]

Opublikowano

Odświeżam....:(

Tak,wiem... Nie upłynęło jeszcze 24h,aczkolwiek później nie będę miał raczej jak odświeżyć,więc robię to teraz.. Mam nadzieje,że Moderatorzy mi wybaczą i nie nagrodzą :) Oczywiście robię to jednorazowo,następnym razem będę odświeżał po upływie 24h..

Opublikowano

Ehh,niby ok,ale jednak czegoś mi brakuję,no i napis się nie zgadza.. Pozwól,że na PW wyjaśnię Ci,czego tak mniej więcej oczekuję; >

Opublikowano

Ta czaszka nie pasuje.. Ba,nijak ma się do tego,o co mi chodziło ;> Chciałem raczej coś w tle,no ale trudno ;> Skoro dalej nie robisz,to będę zmuszony poczekać na inne propozycje,gdyż ta mnie nie satysfakcjonuje ;( Tak czy siak dziękuję za starania:P

Opublikowano

hyh,ogólnie spoko,ba spodobało mi się. Jest tylko jeden haczyk,źle napisałeś nazwę zespołu.. :( Powinno być Megadeth a nie Megadeath :< Mógłbyś to poprawić i dorobić avka? Z góry dziękuję: )

Chociaż też zastanawia mnie fakt,dlaczego pozbyłeś się jednego z członków tej grupy:D

Opublikowano

Mógłbyś tego avka jakoś inaczej zrobić? Nawet z innej pracy/okładki czy coś,nie wiem ten mi jakoś nie podchodzi.. Ta ramka jakoś mi nie leży ;>

Opublikowano

Chciałbym gorąco podziękować użytkownikowi Lukasek3n, który sam napisał do mnie na PW i zrobił sygnaturę taką, o jaką mi chodziło! Temat można zamknąć: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...